DSC 4977 Värdskap

Siv Forssén, beteendevetare och organisationsutvecklare redogjorde nyligen på Wärdshuset prästgården, under rubriken Värdskap i världsklass, om viktiga faktorer som avgör vilken attraktionsklass ett besöksmål kan skapa.

Corneila LohfLördagen den 18 januari 2014 genomfördes en workshop på temat  ”Attraktiva upplevelsepaket i Tavelsjö- och Rödåbygden - Från 100 bäddar till 1 000 bokningar ”. Workshopen var en del av ett projekt som Torbjörn Wennebro leder på uppdrag av TuRe (Tavelsjö- och Rödåbygden ekonomisk förening). Platsen var Tavelsjö Bygdegård.

Onsdag 23 mars, Forslundagymnasiet, Umeå
Tid: kl 9-16


Livsmedelslagstiftningen är idag mer flexibel än tidigare. Samtidigt ställs större krav på att företagaren. Rutiner och program enligt HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ska finnas och fungera.

Utvecklingsgruppen för Tavelsjö- och Rödåbygden (TuRe) håller på att bygga upp en ny portal där allt som händer i bygden kommer att publiceras.

En ny kurs är på gång. Är Du intresserad klicka HÄR

Välkommen till en Inspirationsdag om besöksnäringen
Samarbete, värdskap och kvalitet för dig som funderar på att starta verksamhet inom besöksnäringen med gården som bas. mat, boende, aktiviteter, regelverk, mm.
Arrangör : LRF Datum: tisdag 29 november
Ort: Heleneborgs gård,

HÄR PRESENTERAS AKTUELLA KURSER OCH KONFERENSER