MX6A7176batchedI en annan artikel på Bygdeportalen står att läsa om lördagens julkonsert i Tavelsjö kyrka. För den som vill lyssna på konserten i efterhand är det möjligt via denna Youtubelänk.

 

Mobil mötesplats DSC 0242

Beslut togs i våras att avveckla kommunens ungdomsverksamhet på Sundlingska gården på grund av alltför få besök och istället hitta ett nytt sätt att driva verksamhet.

Anders E och publik

Över 50 företagare slöt upp i Rödåsels Bygdegård när nätverket Landsbygdsföretagen /Tavelsjöbygden, som startade i april i år, genomförde sitt andra nätverksmöte. Denna gång deltog också företagare från Hissjö. 

Julmarknad Tavelsjöhonung 2018Det var fin julstämning på Sundlingska gårdens Julmarknad, även om snön saknades. Ovanligt många, drygt 600 personer kom för att handla eller för att äta blöta (hembakat bröd doppad i skinkspad), skinka, och julgröt eller bara för att få träffa trevliga människor och få uppleva verklig julstämning.

Konferensrummet på Wärdshuset i Tavelsjö bokas via nätet. Gå in på  konferensrummet  och boka.

Konferensrummet

Konferensrummet rymmer 10-12 personer vid bord och upptill 20 totalt.

Pris 300kr inkl moms/tillfälle max. heldag.

Dataskärm, whiteboard, WiFi med 100 Mbit fiberanslutning. tillgång till ett pentry/fikarum och WC/dusch och fri parkering ingår.

Nycklar ordnas sedan bokningen registrerats och bekräftats.

Frågor om bokning besvaras på telefon 070-646 57 73.

Ordna själv fika i pentryt eller beställ mat och fika från Mia och Carinas café och restaurang i bottenvåningen. Kontaktuppgifter till restaurangen: Telefon 070-2432940, Mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

LRFstyrelsenTavelsjöbygdens och Flurkmark-Kroksjö LRF-avdelningar går ihop och bildar ”nya” Tavelsjöbygdens LRF-avdelning.

DSC 3052

Tavelsjö och Rödåbygdens Intresseförening TuRe bjöd nyligen in till informationsmöte om lägenhetsbygget vid Wärdshuset och kyrkan.

Underkategorier

Bli medlem i föreningen för utveckling av boende och näringsliv i bygden.
Se mer infomation och stadgar på länk Infoblad TuRe

Privatpersoner, företag och föreningar blir medlemmar genom att betala en insats vid inträde med 99 kr/andel.

Mejla anmälan till nils-ola.andersson(a)tavelsjo.se
Betala sedan till bankgiro 649-1948 och glöm inte att ange ditt mobilnr som referenstext.


Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling, ek. för.
Ordf. Göran Sundqvist, 070-646 57 73

________________________________________________________________