Fina hantverk och hemslöjd i trä, stickat och textilt, tunnbröd, livsmedel, muster och inläggningar fyller borden i Byastugan på Fars Dag 12/11. Bagarstugan är öppen med försäljning av färsk mjukkaka, i cafét serveras gott fika med smörgås och hembakt bröd. Välkommen till en mysig marknad med föraning av advent och jul! Arr. Överrödå Bygdeförening

Söndag 13 augusti kl 14 är det gudstjänst i Överrödå Byastuga. Det är kyrkoherde Fredrik Juul som har den och efteråt serveras gott fika. Välkomna! Vindelns församling och Bygdeföreningen.

Marknad vid Byastugan i Överrödå måndag 6/6 kl 11-15. Flertalet utstlällare erjbuder livsmedel, plantor, stickat och sytt, glaskonst mm mm. Musiknderhållning av Evergreens. Öppen bagarstuga med försäljning av färsk mjukkaka. Harmburgare och fikaförsäljning med allehanda go'fika. Välkmmen till en härlig dag i vackra Rödåbygden! Arr. Överrödå Bygdeförening, kontakt Maggan 070 - 28 74 598  eller Anita 070 - 28 93 193.

Torsdag 6 juli kl 18.30 samlas vi vid grillstugan i Åliden, vid väg 363 mitt emellan Rödå - Vindeln (tydlig snitsel). Tipsfrågor finns utsatta och för barnen en sakletarstig. Fika med kaffe som vi kokar i grillstugan. Chans till vinst på inlämnade startkort, oberoende av resultat. Kostar 35,-/vuxen, 20,-/barn. Ta gärna med campingstol. Välkomna till en fin sommarkväll! Arr. Överrödå Bygdeförening

Tore Larsson i VK beskurenTore, Margareta, Peder och Patric porträtteras i ett stort reportage i Västerbottens Kuriren 2015-09-12.

I artikeln kan läsas att deras anfader började bruka jorden i Överrödå 1537 och att Tore Larsson är 17:e generationen på gården och ett generationsskifte börjar närma sig. Sönerna Peder och Patric jobbar redan i familjeföretaget med 108 mjölkkor. 

Läs mer i denna "faximil".

Nationaldagen 6/6 kl 11-15 vid Byastugan. Flertalet utställare visar och säljer sina alster: Livsmedel och plantor, trä, sytt och stickat, smycken, dekoration och mycket mer; ett riktigt brett och fint marknadsutbud! Evergreens underhåller med musik och i bagarstugan bakas mjukkaka som vi säljer hela dagen. Servering med gott, hembkt böd. Varmt välkomna till en mysig marknad i vårens skira tid. Arr. Överrödå Bygdeförening

Nu är det dags för våra lördagsträffar igen med sömnad, hantverk, pyssel ja allt som ryms inom begreppet i rubriken; Överrödå Byastuga lördag 17/1 kl 12.30 - 15.30. Ta med ditt eget arbete, vi ordnar kaffe/té och saft och tar en paus mitt i. Syjuntorna träffas tredje lördagen i månaden under våren och även under hösten. Välkomna! Överrödå Bygdeförening Åsa 070 - 699 13 75 Anita 070 - 28 93 193. Samarr SV/Vuxenskolan Vindeln.