Nu närmar sig slutet av övergångsperioden till ny leverantör av internettjänst i Byanätet. Om du inte redan verifierat din anslutning så behöver det göras så snart som möjligt, men senast den 31/8 för att bredbandet ska fortsätta fungera. Se mer om hur du gör detta i denna tidigare publicerade artikel här på Bygdeportalen.se.

Tidningen Västerbottningen uppmärksammar  att Tavelsjö ByaNät byter internetleverantör till 84 Grams och ger möjlighet till flexibel inloggning via Bank-IS under augusti månad. 

Artikeln kan också laddas ned som pdf här.

2023 08 03 VN TBN får ny ISP

 

Ska du göra några grävarbeten och det går bredbandskabel i närheten - glöm inte att begära utsättning.

Då kommer Tavelsjö ByaNät och markerar ut var kabeln finns - så att det går att undvika avgrävning.

Ring medlemsservice på 070-323 56 14 i god tid, dock minst en vecka

PTS karta Page 1EN Funded by the European Union POSDetta är ett särskilt erbjudande som gäller de specifika fastigheter som ingår i Tavelsjö ByaNäts  projekt som finansieras av Post- och Telestyrelsen. Totalt handlar det om 50 stycken.

I slutet av artikel finns länkar till karta som visar på vilka fastigheter som berörs, en lista på berörda fastigheter samt erbjudandet som pdf. Erbjudandet kommer också inom kort att sändas ut via vanlig post till berörda fastigheter.

Läs mer genom att klicka på rubriken eller här.

ByanätsforumI det senaste numret av Byanätforums nyhetsbrev (nr 1 2019) har Mårten Edberg, sekreterare i Tavelsjö ByaNäts styrelse beretts möjlighet att beskriva bakgrund, framväxt och funderingar om framtiden för ett av Scveriges största byanät i sitt slag.

Läs mer här.

Tavelsjö byanät

 

Kontaktinformation:

Medlemsservice, driftinformation m.m,. 070-323 56 14 & Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Öppet vardagar 08.00-12.00 mån-fre & 19.00-21.00 mån-tor.

Läs mer genom att klicka på rubriken.

Ögonblicksbild 1 2017 06 01 23 13Via länken kan du se en film, där Tavelsjö ByaNäts montageledare P-G Olofsson ger en lägesrapport.

Klicka på länken här.