Vill du göra skillnad? Gillar du utmaningar, att lära dig nya saker och knyta nya kontakter?

Då skall du höra av dig till Almer, Karl-Olof eller Per-Erik per telefon eller mejl, se nedan.

Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling (TuRe) är en ekonomisk förening som i 8 år verkat för bygdens utveckling. Genom mer än 40 olika projekt har föreningen byggt upp ett starkt lokalt nätverk, en stabil ekonomi och ett stort förtroendekapital. Inför vårens stämma vill vi erbjuda dig som vill bidra till en fortsatt utveckling av Tavelsjö- och Rödåbygden en plattform för ditt engagemang......

Läs mer genom att klicka på rubriker


P1030192 TuRe bygger

Föreningen TuRe inbjöd nyligen till ett informationsmöte om bostadsbyggande i Tavelsjö centrum. Mötet hölls på församlingsgården, som var fullsatt av intresserade.

Den 25 juli samlades 15-tal intresserade personer boende i Tavelsjö-Rödåbygden till en Ideafton kring temat kultur i vår bygd.

Träffen ägde rum i Prästgårdscaféet i Tavelsjö och var i form av en ...

P1020448 Molin

Tavelsjöbygden har stora möjligheter. Anna Molin, näringslivsutvecklare för besöksnäringen i Umeå kommun besökte nyligen Tavelsjö där hon i Wärdshuset Prästgården träffade några representanter för TURE och andra intresserade byautvecklare.

Nyinflyttade hälsas välkomna till informationsträff den 7 april i Tavelsjö bygdegård klockan 14.00!

Det senaste året har vi fått många nya invånare i vår vackra bygd. Vi vill gärna träffa just er för att berätta om vår verksamhet i Tavelsjö- & Rödåbygdens utveckling, ekonomisk förening, TuRe.

Vi behöver trädgårdsmöbler till prästgården inför sommarens caféverksamhet och andra aktiviteter. Vi erbjuder därför privatpersoner och företag att sponsra grupper om bord och fyra stolar alternativt bänk och två stolar enligt nedanstående alternativ. Som sponsor får du ditt namn ingraverat på på en skylt på ”din” grupp.!

"Först till kvarn" gäller.

Läs mer

Kontakta Margareta Lundqvist snarast på tel. 070-585 05 48, margaretha.lundqvist(a)tavelsjo.se, dock senast torsdag 22 maj. !

TuRe

Trädgårdsmöbler2

Tavelsjö Skoterklubb har nyligen haft årsmöte i Tavelsjö Bygdegård. Styrelsen med ordförande Stig Hallén omvaldes.