Tavelsjö byanätHärmed kallas medlemmar i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till årsstämma.

Tisdag 23 juni 2020 klockan 19.00

Sundlingska Gården, gräsmattan

Kallelsen med föredragningslista och valberednings förslag kan laddas ned här. Verksamhetsberättelsen kan laddas ned här.

 

Tavelsjö byanät

Verksamhetsberättelse år 2019

Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening

Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening, som ägs gemensamt av oss medlemmar, förvaltar bygdens eget bredbandsnät. Vid årsskiftet 2019/2020 var 1029 fastigheter anslutna till bredbandsnätet.

Läs mer genom att klicka på rubriken.

Protokoll från 2019 års stämma laddas ned här. Verksamhetsberättelsen laddas ner här.

Du som har bredband via Tavelsjö ByaNät och har en fiberkonverter/mediaomvandlare (dosan på väggen) av  modell Genexis - tänk på att nätverkskabeln ska kopplas in i port 1, under tillvänster. Övriga portar ska inte användas alls. Om man kopplar nätverkskabeln (som sen går vidare till router/dator) fel så fungerar det inte alls eller mycket långsamt.

När det blir en ny ägare av fastigeheten är det viktigt att överföra medlemskapet och därmed också medlemsinsatsen i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till den/de nya ägarna. 

Medlemskapet är nämligen personligt och inte knutet direkt till fastigheten. Skyldigheter och rättigheter som följer med medlemskapet ändras därmed inte förrän en överlåtelse undertecknats och insänts till Tavelsjö ByaNät.

Beställ blanketter för överlåtelse, ring 0703235614 

Det exemplar som Tavelsjö ByaNät skall ha skickas till:

Mårten Edberg, Långviksvallen 73, 92266 Tavelsjö

Om det är något oklart så går det bra att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller någon annan i styrelsen.

När man loggar in som användare av Tavelsjö ByaNäts bredbandsnät kommer man till en särskild sida med allmänna villkor för internetanvändning som man får godkänna.

Villkoren kan också hämtas här.

Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening äger en smidig minigrävare på cirka 1,7 ton. Denna kan hyras av föreningens medlemmar till ett förmånligt pris när grävaren inte behövs för annat jobb.

Intresserad? Ta då kontakt med Fredrik Nilsson i Överrödå. Han nås på telefon 070-1752936.