A3/ tidigare AllTele (Tavelsjö ByaNäts internetleverantör) meddelar att ett planerat underhållsarbete kommer att genomföras med start 2018-10-23 kl.00:00 och beräknad sluttid 2018-10-23 kl.04:00. Störningar i bredbandstrafiken kan förekomma under denna tid.

På grund av byte av teknisk utrustning i Tavelsjö Byanät kommer det vid följande perioder och områden vara driftstörningar på bredbandsanslut-ningen. Även kortare allmänna störningar för samtliga anslutna kan förekomma.

Lördag den 20/10 klockan 09:00 – 17:00

Följande områden med omnejd:

Varmvattnet

Norrby

Mickelsträsk

Rödånäs

Vindeln-Ånäset

Rödåsel

Rödålund

Sunnansjönäs

Stärkesmark

Selet

Vännfors

Switchen i Västervik har gått ner idag igen. Felsökning pågår.

Uppdatering: Sedan kl.09.01 fungerar det åter i Västervik.

Stora delar av byanätet ligger nere sedan kl.7. Orsaken är ett strömavbrott hos Umeå Energi som gör att en av noderna som matar vidare inte får ström,

Uppdatering: Umeå Energi har åtgärdat felet i Varmvattnet och strömmen är tillbaks sedan kl.09.15. Nu är åter alla noder inom Tavelsjö ByaNät uppe.

Trehörningen och Västervik ligger nere sedan igår. Felsökning pågår.

Uppdatering kl.09.18: Nu fungerar det igen i Trehörningen och Västervik.

Det blir ett cirka 5 minuter långt avbrott i morgon, onsdag 10 oktober kl.09.00 i hela Tavelsjö ByaNät. Det är A3 ( fd AllTele) som ska göra några omkopplingar rörande vårt fibernät då.

Ett strömavbrott hos Umeå Energi i Norrby gör att bredbandet i Norrby, Västerå och Mickelsträsk ligger nere. Orsaken är troligen det blåsiga vädret. Skrivet kl. 18.09 26/9.

Uppdatering: Sedan kl.18.50 är strömmen tillbaks meddelar Umeå Energi och bredbandet går åter upp i Norrby, Västerå, Mickelsträsk och Snörsjön m.fl. byar i området.