Tavelsjö Wärdshus fredagen den 21 april mellan 17-21.

Efter några års uppehåll är det åter dags för populära afterwork med Tavelsjö ByaNät. Så ta med kompisar eller dina nya grannar på afterwork.

Tavelsjö ByaNät informerar kort om sommarens utbyggnadsprojekt bland annat det så kallade PTS-projektet, där Post- och telestyrelsen beviljat medel för att göra det möjligt att ansluta ytterligare 50 byggnader.

Läs mer genom att klicka på rubriken.

Roland

 

Tavelsjö byanät loggaKALLELSE TILL ÅRETS STÄMMA

Tisdag 18 april 2023 klockan 19.00. (Ombudsanmälan från kl 18.30). Tavelsjö Bygdegård

 

Härmed kallas medlemmar i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till årsstämma.

Verksamhetsåret 2022 ska läggas till handlingarna.

TBN har över 1100 anslutna fastigheter i 120 byar i vårt område och fler tillkommer. Föregående år har varit ett händelserikt år, för oss men framför allt i omvärlden. För TBN:s del har 20-årsjubileum förgyllt år 2022. Styrelsens ambition med den fortsatta utbyggnaden av nätet har varit att ha god kontroll av ekonomi och systemlösningar. Vid stämman väljer medlemmarna styrelsen för verksamhetsåret, informeras om en del teknikaliteter samt andra medlemsangelägenheter.

Klicka på rubriken för att läsa mer.

 

2022 SommartipsI Tavelsjö ByaNäts jubileumstidning "Uppkopplad" som i dagarna delas ut i alla brevlådor i de 108 byar som bredbandsnätet finns i. Mittuppslaget visar på sommartips.

Den finns här som pdf för nedladdning. När du sedan öppnar den kan du klicka på webbhänvisning eller adress så kommer du lätt vidare.

 

 

 

 

2022 Lösning ByakryssetVinnare av "Byakrysset" i Tavelsjö ByaNäts jubileumstidning.

1:a pris, trådlös router för 700 kronor: Margareta Ärlestig, Västerbacka, Tavelsjö

2:a pris, lunch för två på Tavelsjö Wärdshus för 400 kronor: Katrine Mattsson, Buberget, Vindeln

3:e pris, presentkort 200 kronor på Blå Eld, Tavelsjö: Kjell-Arne Hermansson, Gullsjö, Vännäs

Lösningen kan laddas ned som pdf-fil här.

Härmed kallas medlemmar i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till årsstämma. Verksamhetsåret 2021 ska läggas till handlingarna. Denna gång träffas vi inomhus å Tavelsjö Bygdegård. OM vädret växlar över till en varm, varm sommarperiod, under aviserad stämmotidpunkt kan det bli aktuellt med utomhusstämma. Men utgå från stämma inomhus, om inte annat meddelas.

Tisdag 21 juni 2022 klockan 18.30 (Ombudsanmälan från kl 18.00) Tavelsjö Bygdegård

Kallelsen som pdf här: Kallelse

P G OlofssonPer-Gunnar Olofsson intervjuas om årets byggprojekt där ett 20-tal nya medlemmar i Tavelsjö ByaNät får bredband installerat.

 

Se filmen här:

JubileumstidningenTavelsjö ByaNät kommer under våren 2022 att ge ut en jubileumstidning för att uppmärksamma att bredbandsföreningen fyller 20 år. Journalisten Peter Kärr och annonsproducenten Erland Johagen kommer att hjälpa till med tidningen under våren. Tidningen har en upplaga på 4000 exemplar och kommer ut i månadsskiftet maj/ juni.

Läs mer genom att klicka på rubriken.