Vill du göra skillnad? Gillar du utmaningar, att lära dig nya saker och knyta nya kontakter?

Då skall du höra av dig till Almer, Karl-Olof eller Per-Erik per telefon eller mejl, se nedan.

Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling (TuRe) är en ekonomisk förening som i 8 år verkat för bygdens utveckling. Genom mer än 40 olika projekt har föreningen byggt upp ett starkt lokalt nätverk, en stabil ekonomi och ett stort förtroendekapital. Inför vårens stämma vill vi erbjuda dig som vill bidra till en fortsatt utveckling av Tavelsjö- och Rödåbygden en plattform för ditt engagemang.

Inom föreningens styrelse eller någon av arbetsgrupperna kan du knyta nya kontakter och utveckla din kompetens tillsammans med andra. Var och en bidrar med den tid som man själv tycker är rimlig.

Varje projekt som föreningen driver har sin egen finansiering. Utöver särskilda projektmedel är den ekonomiska basen för föreningen två centrala fastigheter i Tavelsjö som föreningen äger, f.d. prästgården som nu drivs med restaurang, konferenser, kontorsuthyrning och butik för trädgårdstillbehör samt en ännu obebyggd fastighet i strandnära läge inom LIS område.

Kompetens inom ekonomi, marknadsföring, projektledning, arkitektur, byggande, hantverk, naturvård, IT, hemsidor och sociala media är exempel på sådant som är viktigt i den fortsatta utvecklingen av bygden. I styrelsen eller någon av föreningens arbetsgrupper kan du vara med och ordna aktiviteter och möten, genomföra startade projekt eller starta nya. Genom att delta i möten med boende, företagare, forskare, tjänstemän och politiker kan du hjälpa till att utveckla bygden du bor i och samtidigt utveckla ditt eget nätverk för kommande jobb och uppdrag. Inte minst medverka till att göra dina investeringar i fastigheter värdebeständiga

Hör av dig till:

Almer Holmberg 070-535 29 18, almer_kerstin_holmberg(a)telia.com eller

Karl-Olof Olofsson 070-539 37 09, karl-olof(a)blomdal.se eller

Per-Erik Bernhardsson 070-316 38 29, pe.bernhardsson(a)gmail.com och

berätta vad som intresserar dig.

Med vänlig hälsning

Göran Sundqvist, ordf. TuRe