Från Isabella Forsgren, planeringschef, Umeå kommun har vi fått följande meddelande:
Umeå kommun har under de senaste åren haft stort fokus på staden och utvecklingen av denna. I ambitionen att bredda och stärka kompetensen kring utvecklingsfrågorna har kommunen i dagarna rekryterat en Utvecklingsstrateg som ska fokusera sitt arbete på möjligheterna utanför centrala staden. Det gäller såväl kommundelscentra som byarna i kommunen. Tjänsten kommer inledningsvis att tillträdas på deltid för att i höst ägnas heltid.
Tillsättningen är ännu inte offentliggjord, men inom kort hoppas vi kunna återkomma med mer information om vår nya Utvecklingsstrateg och det arbete som är tänkt att bedrivas.
2013-03-18/Isabella Forsgren

Föra att vi i som bor i bygden ska få veta mer om detta har vi inbjudit Isabella Forsgren att informera om den nya tjänsten och vad den kan innebära. Isabella eller den nya strategen kommer till vårt årsmöte i TuRe

Torsdag den 11 april 2013 kl 19.00 i Trehörningen byastuga
Program
19:00 Information om den nya tjänsten på Umeå Kommuns utvecklingsavdelningen, Isabella Forsgren
19:30 Fika
20:00 Årsstämma i Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling ekonomisk förening enligt bifogad dagordning. (se nästa sida)

Vi behöver vi din anmälan om att vara med på mötet senast fredag den 5 april
Anmäl dig till Per-Gunnar Olofsson, telefon 090-10 80 24 eller SMS 072-2181342 eller skicka svar med e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Alla är välkomna, även du som ännu inte är medlem i föreningen!

Mer info

Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling, ekonomisk förening
Göran Sundqvist, ordf.
070 646 57 73