I lördags, den 17 september, träffades ett 15-tal för att röja upp längs vägen mellan Tavelsjö kyrka och gamla kyrkogården. Samtidigt höll några på med bord och bänk tillverkning - modell rustikt - för att dessa sedan skulle kunna placeras ut på platsen för samt vid den nytillverkade Ökvattnsbron i Kvarnfors.


Aktiviteten var en del i arbetet med att skapa en led runt Tavelsjön – Projekt Tavelsjön Runt (som i sin tur är ett delprojekt inom TuRe - Tavelsjö Rödåbygden utveckling ekonomisk förening)

Extra trevligt blev det när hela röjargänget kunde samlas för hamaburgarlunch samtidigt med premiären för de helt nytillverkade borden och bänkarna. Odukade förvisso men exklusiv trädoft strömmade från den rustika konstruktionen!

Fint blev det och det kommer att bjudas in till fler möjligheter att delta i förverkligandet av den nya leden - alla som kan bidra med det allra minsta är varmt välkomna. Det säger Rolf Appelblad, insatsledare för ledprojektet. Rolf kan man också nå via telefon 070-681 35 71 eller e-post rolf.appelblad(at)tavelsjo.se