Grillmingel vid Tavelsjön.
Solen lyste och det kändes som en ljum sensommarkväll fastän höstmånaden september inträtt.


Sammanlagt 115 deltagare hade varit med vid de tre första nätverksträffarna för bygdens företagare och vid den fjärde träffen deltog cirka 35 intresserade som lyssnade och diskuterade hur bygdens företagare kan samverka och samtidigt informera om sin verksamhet.

Patrik Åström, som representerade IOGT-NTO, beskrev hur arbetet med TavelsjöBaden framskrider.

Åke Oskarsson berättade om hur han tillsammans med sin bror Lars startade företaget Bilspektrum för ungrfär 40 år sedan och hur utvecklingen har varit. Han beskrev hur spännande det är att nu samarbeta med Hyundai, ett jättestort sydkoreanskt företag som säljer omkring 8 gånger så många bilar som Volvo och dessutom är Sydkoreas största varv. Åke hade också ställt upp en miljöbil av detta märke.

Rolf Appelblad, som var kvällens grillmästare, berättade om hur arbetet med projektet ”Tavelsjö Runt” framskrider och påminde om att nästa etapp blir den 17 september då samling sker nedanför gammkörgår´n (gamla kyrkogården) för att röja upp och att tillverka sittmöbler.

Alf Söderlund var samtalsledare och mötet avslutades med grillad fläskkarré och kryddig korv mm samt mandelpotatis från Rödåsel.