Tavelsjö byanätDetta kan du pröva för att få bättre uppkoppling vid hemarbete

2022-01-07 (först publicerad i mars 2021)

Många sitter och jobbar hemma nu med digitala möten och allt möjligt annat viktigt för studier och arbete. Här kommer några råd från Tavelsjö ByaNät som du kan testa för att förbättra uppkopplingen.

Klicka på rubriken för att läsa mer.

2021 Årsstämma publikProtokollet från årsstämman med Tavelsjö ByaNät Ekonomisk Förening kan laddas ner här.

819A7245 2Det är jättetrist att mobilmasten som är viktig för många i Tavelsjöbygden inte fungerar bra. Vi får hoppas att den åtgärdas snabbt! I avvaktan på det kan de som är anslutna till Tavelsjö ByaNät faktiskt ringa mobiltelefonsamtal - utan extra kostnad. Det som krävs är en trådlös router som är ansluten till bredbandet och en så kallad smart mobiltelefon som kan ringa WiFi-samtal.

Klicka på rubriken för att läsa mer.

2021 StämmobildDen som inte hade möjlighet att delta vid Tavelsjö ByaNäts årsstämma 2021 kan nu göra det via den inspelning som gjordes. Klicka på denna länk.

När det blir en ny ägare av fastigeheten är det viktigt att överföra medlemskapet och därmed också medlemsinsatsen i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till den/de nya ägarna. 

Medlemskapet är nämligen personligt och inte knutet direkt till fastigheten. Skyldigheter och rättigheter som följer med medlemskapet ändras därmed inte förrän en överlåtelse undertecknats och insänts till Tavelsjö ByaNät.

Beställ blanketter för överlåtelse, ring 0703235614 

Det exemplar som Tavelsjö ByaNät skall ha skickas till:

Mårten Edberg, Långviksvallen 73, 92266 Tavelsjö

Om det är något oklart så går det bra att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller någon annan i styrelsen.

Tavelsjö byanätKallelse till ordinarie stämma

Tisdag 22 juni 2021 klockan 18.00

Tavelsjö Wärdshus, gräsmattan mot sjön

Härmed kallas medlemmar i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till årsstämma.

Läs mer genom att klicka på rubriken.

 

Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening äger en smidig minigrävare på cirka 1,7 ton. Denna kan hyras av föreningens medlemmar till ett förmånligt pris när grävaren inte behövs för annat jobb.

Intresserad? Ta då kontakt med Fredrik Nilsson i Överrödå. Han nås på telefon 070-1752936.