Wärshuset prästgården entre

Föreningen Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling (TuRe) äger Wärdshuset Tavelsjö, läs mer på länk-TuRe.

Övervåningen består av 5 rum, hall med pentry, WC-dusch-tvätt, balkong samt konferensrum. Rummen kan hyras för längre eller kortare tid.

Bottenvåningen och del av trädgården hyrs av entreprenör som driver restaurang och café, läs mer på länk-servering eller länk-facebook.

I sidobyggnaden och del av trädgården har Blåeld en utställning med ett brett sortiment av trädgårdsupplevelse. Egen tillverkning av glas, keramik och trådkonst. Öppet för försäljning under sommar och delvis även på vintern. Läs mer på länk-Blåeld eller länk-facebookblåeld.

För frågor, kontakta:

Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling, ek. för.

Göran Sundqvist, 070-646 57 73, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller

Alf Söderlund, 070-630 06 51, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Wärdshuset Tavelsjö

Drömmer du om att driva restaurang i en naturskön miljö, som året runt lockar besökare från hela världen? Skulle det vara spännande att få utveckla en verksamhet i en anrik byggnad och dessutom ha det mytomspunna Tavelsjöodjuret som närmsta granne? Då är du kanske rätt person att ta över arrendet av restaurangen i Wärdshuset Tavelsjö. Klicka på rubriken ovan för mer info