PokemonPokemon go är ett roligt spel för alla åldrar. Det är lätt att lära sig att spela spelet även om man är nybörjare. Nu är spelet äntligen utvecklats för att passa in i Tavelsjö. Pokemon go spelandet i Tavelsjö är nu som att spela i en tätort, som i Vindeln eller Holmsund. Runt hela Tavelsjö området finns det numera 17 gym och över 25 pokestops som gör spelet mycket roligare, jämfört med förr då det fanns 1 gym och ett pokestop i byn.

Läs mer genom att klicka på rubriken.

Greger och Kajsa

I slutet av oktober spelades föreställningen SKILJETECKEN i Tavelsjö Bygdegård.

ME L3569 Segraren nedklipptSegraren i herrloppet Tesfaldet Negash.

 Björkstalaget P1030833 2

På midsommarafton kom äntligen det efterlängtade vårregnet till Tavelsjö. På Sundlingska gården var det, trots regnet mycket folk Midsommarstången restes och alla trivdes.

I morgon 20/8 är det dags för Tavelsjö Halvmarathon då omkring 600 - 700 löpare kommer att springa runt vår vackra sjö. Hjälp till att heja fram löparna uppmanar TAIK. Starten sker vid kyrkan i Tavelsjö kl.11. Se mer på www.tavelsjohalvmarathon.se

VideoCapture 20180430 2053122018 år traditionsenliga valborgsmässfirande i Tavelsjö by. Skönsång från Tavelsjö vårkör gladde menigheten. Anders Enetjärn, en av bygdens eldsjälar, höll vårtalet.

Studiecirkel DSC 1613 3

Det var nyligen Vernissage på träffpunkten i Tavelsjö när en Väv och textilcirkeln visade upp sina verk för drygt femtio intresserade Tavelsjöbor.