Centerpartiet Tavelsjö Skogsbruk

Det finns två olika perspektiv på hur skogen kan göra mest nytta. Det ena går ut på att låta skogen stå, medan det andra fokuserar på att bruka skogen mer aktivt. 

Tisdag 15 oktober kl 19-21, Tavelsjö skolas matsal

Valkampanj EU

Tavelsjöcentern och Centerkvinnorna bjöd nyligen på ståfika utanför Matboa och det var många, som stannade upp en stund, fick valbroschyr och fick veta hur viktigt det är att alla röstar i EU-valet den 26 maj.

Intern kvinnod 2019 Baudin

På Internationella kvinnodagen 8 mars blev Marie Baudin, Lia (Liden), Tavelsjö, uppmärksammad av Tavelsjö Centerkvinnor med diplom, blommor och tårta för framgångsrikt och kreativt företagande.

Gröna rutan 2019

Lena Brandt från Brandts handelsträdgård föreläste nyligen i Tavelsjö och svarade på frågor om sommarblommor.

EU möte 25 mars DSC 0419

Ewa-May Karlsson, EU:s regionkommitté var talare på Tavelsjöcenterns möte inför EU-valet. Hon berättade om betydelsen av att rösta i valet den 26 maj. Klicka på rubriken för mera info!

Llimatcirkel DSC 0512

Klimatförändringarna är troligtvis den största utmaning som vi människor står inför idag. Centern i Tavelsjö har därför samlat en grupp intresserade personer som vill göra skillnad utifrån faktamaterial från den gröna tankesmedjan Fores och Studieförbundet Vuxenskolan.

Center årsmöte DSC 0295

Ewa-May Karlsson Centerpartiets gruppledare i Region Västerbotten, var inbjuden till Tavelsjöcenterns årsmöte i Tavelsjö Bygdegård.