Härmed kallas medlemmar i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till årsstämma tisdagen den 20 mars 2007 i Rödåsels bygdegård. Klockan 19.00.

Avprickning mot röstlängd påbörjas klockan 18.30.

Verksamhetsberättelsen finns tillgänglig via denna länk. (Kategorin saknas i filarkivet!)


Balans- och resultaträkning finns tillgänglig hos kassören Nils-Ola Andersson, Lillsjöberg, som också besvarar eventuella frågor.

Utöver de sedvanliga årsmötesförhandlingarna kommer Jöns-Petter Lidström, VD för SkyCom AB, att medverka.

Vi bjuder på kaffe och smörgås.
Välkomna!

Styrelsen för Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening
/Hans Weinehall, ordförande


Särskild information

Här ges information som alla medlemmar rekommenderas att ta del av.




• Glöm inte att med jämna mellanrum gå in på ByaNät-portalen www.tavelsjo.se På så vis kan du hålla dig väl uppdaterad vad som händer på bredbandsfronten samt läsa övriga nyheter för bygden. Vill du lämna egna bidrag på portalen är du varmt välkommen.

Se också till att skaffa ett log-in-konto om du inte redan gjort det (glöm inte att se till att du kommer ihåg användarnamnet och lösenordet). På så sätt kan du ta del av viss särskild Byanät-information.

• Om du får något problem med bredbandet är det bra om du först använder den felsökningsmanual som finns på ByaNät-portalen.

Om det inte löser problemet ringer du ByaNäts eget felanmälningsnummer 070-323 56 14 (skriv upp det redan nu!). Rör bekymren e-posttjänsten är det SkyCom som ska kontaktas på telefon 090-156850.

• Visst vet du om att det i månadsavgiften ingår 5 e-postadresser och ett hemsidesutrymme?

Om du ännu inte skaffat detta kan du beställa på telefon 070-323 56 14.

• Om du tillhör någon av de 24 passivt anslutna bör du fundera på om det inte är dags att göra anslutningen aktiv . Då kan du få tillbaks 5000 kronor på skatten, eftersom skattereduktionen för bredbandsanslutningar finns kvar även för år 2007.

Har du grannar som ännu inte dragit in bredband? Tala då gärna med dem och informera om att för att det ska bli tal om en bredbandsanslutning år 2007 måste Tavelsjö ByaNät ha fått in avtalet senast den 30 april.

Att man också får tillbaks 5000 kronor i skattereduktion – som kanske inte finns kvar kommande år – är också ett skäl att slå till redan i år.