DSC 1014 Helen Berättarre

Ett 60-tal av föreningens medlemmar samlades i Brännlands Värdshus för att fira våravslutning och äta en god lunch tillsammans.

Ordförande Anitha Juslin hälsade välkommen och gladdes åt att så många kom, sedan lämnade hon ordet till Birgitta Hansen som berättade om Värdshusets historia och presenterade menyn. Samtalen vid borden kom snabbt igång och trivseln spred sej i lokalen.

God lunch bestående av lax med vitvinssås, potatis och goda grönsaker smakade alldeles utmärkt. Ordförande delade ut en trisslott till den som värvat en ny medlem till föreningen, och informerade om att föreningen
tillsammans med Sundlingska gården ska hålla en allsångsafton under sommaren. Nästa begivenhet är när vi samlas den 18 augusti i Flurkmark för att äta surströmming. Helen Ekström informerade om kommande resa den 11 Augusti när vi åker till Nämforsen för att titta på hällristningar/målningar. Blomsterlotteri avslutade måltiden, och vinnarna gladdes åt vackra sommarblommor. Alla önskade varandra en trevlig sommar och på återseende i augusti. /Helen Ekström.

DSC 1015 Helen delar ut vinst

....................

Bild:

1. Helen Ekström berättar om kommande program

2. Helen Delar ut vinst

Foto: Nils-Åke Sandström