Hedersmedlemmar uppmärksammandes i Flurkmark

Vid SPF Umeå Norras månadsmöte i Flurkmark underhöll Laila och Lars Windelius med sång och musik. Ett 90-tal medlemmar fick lyssna till en mängd visor av bl a Evert Taube samt 40-talsmelodier. Makarna framförde även visor på västerbottensdialekt. Det grekiska stränginstrumentet bouzouki förstärkte känslan av befinna sig vid medelhavet, då några grekiska sånger framfördes.
Därefter överlämnade ordförande Sten Lindberg hedersbevis till 5 medlemmar som under 2011 fyller 85 år. Det innebär att de i fortsättningen inte behöver betala någon årsavgift, men ändå ha kvar de rättigheter som följer med medlemsskap i SPF. Hedersbeviset får ses som uppskattning på troget medlemsskap.
Efter kaffe med smörgås och kaka fortsatte makarna Windelius med underhållningen och då med allsång. Medlemmarna bildade en jättekör och sjöng bl a 4-stämmigt.
Sven-Erik Eklund informerade om fyradagarsresan till Riga den 12-15 juni och uppmanade de som vill åka med att snarast anmäla till Lind Tours tel 090-14 14 87 då intresset visat sig vara mycket stort.
Därefter lotteridragning och utlottning av trisslotter på motionskorten. Ordförande tackade slutligen Laila och Lars Windelius samt övriga som på olika sätt medverkat till en trevlig eftermiddag.