Kalender

Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Search
Sök
Ladda ner som iCal-fil
Countryfestival på Storudden
Lördag, 6. Juli 2019, 13:00 - 21:00
Träffar : 484
av Per-Gunnar Olofsson
Kontakt Åke Swan

stor2

Plats Storudden 10, Gravmark
Välkomna till Country Festival Storudden! För första året arrangeras nu en efterlängtad countryfestival för alla åldrar!
Café Storudden har de senaste åren blivit ett namn på allas läppar när det ena efter det andra kända artistnamnet väljer att lägga sina konserter på Storudden i byn Gravmark utanför Umeå.
Folk åker miltals för att tillbringa sin helg ute på den idylliska plasten som drivs av Café Storudden och för den som vill passa på att stanna en natt erbjuds fri bil och husvagnsparkering. Scenprogram: Lördag 6 Juli 15.00 Mikael Sandström 16.00 Linedance 18.00 Oscar Nyman och Filip Andersson 19.00 HALM Den populära country/americana bandet HALM från Umeå består av Lisa Johansson, Johanna Sandgren, Maja Lundgren, William Eriksson och Gustav Nestander. De firar i år 10 år som band och är aktuella med sitt senaste album som släpps den 1 juni och ger sig ut på en omfattande turné. Oscar Nyman och Filip Andersson ger oss en smak av härlig bluegrass, Linedance uppvisning och den fantastiska musikern Mikael Sandström bjuder på ett banjo framträdande som är något utöver det vanliga.

Tillbaka