Kalender

Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Search
Sök
Ladda ner som iCal-fil
Mobil mötesplats e-sport & LAN
Från Fredag, 12. April 2019 -  19:00
Till Lördag, 13. April 2019 - 10:00
Träffar : 891
av Per-Gunnar Olofsson
Kontakt www.umea.se/mobilmotesplats

lan

Plats Tavelsjö skola
OBS skriftlig anmälan!!
Bra att veta:
Tillsammans med ungdomar så kommer det arrangeras lite tävlingar och turneringar i det som populärt och spelas under natten och vi kommer också ha lite enklare fika för försäljning. (typ läsk och panpizza)
Under natten får ungdomarna röra sig fritt inne i lokalen men mellan kl 23:00-06:00 måste alla ungdomar vara inne i LAN-lokalen. Om det är någon ungdom som avviker under natten utan att det är avtalat en hämtning så kontaktar vi vårdnadshavare via numret som skrivs på anmälan. Det kommer alltid att finnas vuxna som arbetar med LANet, även under natten.
Förslag på packlista för LAN: Dator eller tv-spel, skärm eller TV, en lång nätverkssladd, en grendosa och skarvsladd (runt 5-10meter är det bästa), vattenflaska, hörlurar, fika, kudde+filt att sitta på och vila/sova med.
För att få delta behövs ett påskrivet intyg från vårdnadshavare. Sista anmälningsdag är torsdag den 11/4. Smidigast att ta kort på den och maila eller SMS:a direkt till 070-665 44 13 / Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Har du frågor kontakta: Erik Sandström, 070-665 44 13, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Det finns även information på vår hemsida: www.umea.se/mobilmotesplats

Tillbaka