Kalender

Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Search
Sök
Ladda ner som iCal-fil
Teater Romeo och Julia
Söndag, 11. Mars 2018, 18:00 - 20:00
Träffar : 1058
av Per-Gunnar Olofsson
Kontakt Förboka biljetter hos:Lillemor Grahn 070-358 88 39

romeo

Plats Tavelsjö bygdegård
Vad hade hänt om Romeo och Julia hade fått växa upp och bli gamla tillsammans? Vad hade hänt med kärleken? Hur ser kärleken ut i livets olika åldrar?
Vår Romeo och Julia är ett möte och ett samtal mellan skådespelarna Mansour Salti och Karin Larson, som i sin bästa ålder utforskar kärleken och språket genom sin gemensamma kärlek till konsten. Vi kan kalla den Romeo och Julia och verkligheten. En kärlekssaga bortom ålderns, språkets och nationens gräns.
Den klassiska kärlekssagan om Romeo och Julia har för många utgjort visionen om den äkta kärleken och därför säkert krossat en eller annan relation som inte levt upp till förväntningarna.
Men Romeo och Julia är så mycket mer – den är till exempel en dramatisk text som älskats under flera hundra år över hela jorden. Den är ett stycke som visar kulturens gränsöverskridande och allmängiltiga plats i världen och historien. Något vi behöver påminnas om och stå upp för i den kultur- och främlingsfientliga tid vi befinner oss.
Förboka biljetter hos: Lillemor Grahn 070-358 88 39 Pris 150:-, i biljettpris ingår kaffe/te och smörgås Tavelsjö Hembygdsförening

Tillbaka