Tavelsjö ByaNät har nyligen genomfört en upphandling av ny internetoperatör. Resultatet innebär att vi byter från Bredband2 till 84 Grams. Från och med nu till sista augusti sker en övergång till 84 Grams. Det innebär att alla som använder bredbandsnätet måste aktivera anslutningen igen.

Vi byter också inloggningsmetod så att inloggningen i normalfallet ska ske med BankID. Om du saknar BankID ber vi dig kontakta Medlemsservice.

Det är ni som står på avtalet med Tavelsjö ByaNät som kan logga in.

Gör så här: Från en enhet (dator/surfplatta/annan enhet) som är uppkopplad via din anslutning till Tavelsjö ByaNät - Skriv in följande i din webbläsare: login.tavelsjo.se


Då ska följande sida visas:

Infobrev 2 Page 1Välj ”Fortsätt”, logga in och fyll sedan i dina kontaktuppgifter samt välj ”Aktivera anslutning”. Inom några minuter efter det så är aktiveringen genomförd.

Det är möjligt att aktivera (och därmed byta från Bredband2 till 84Grams) vid lämplig tidpunkt fram till den sista augusti. Har du inte aktiverat då kommer bredbandet att sluta fungera till dess du genomfört aktiveringen.

Om du får problem med aktiveringen eller vill fråga om något med anledning av denna kan du kontakta Tavelsjö ByaNäts Medlemsservice på telefon 070-323 56 14. tillgängligt mån-fre 08.00-12.00 och mån-tor 19.00-21.00.

 Hälsningar

Styrelsen för Tavelsjö ByaNät