Alla medlemmar i Tavelsjö ByaNät, och alla hyresgäster, har möjlighet att utnyttja Bredband2s e-posttjänst. Detta kostar ingenting extra, utan ingår i månadsavgiften till Tavelsjö ByaNät.

De papper som skickades från SkyCom (numera Bredband2) när din bredbandsanslutning startades gäller fortfarande för lösenord etc, men uppgifter om webbadresser och serveradresser är ändrade.

För att administrera ditt e-postkonto så ska du gå till

http://mail.bredband2.com/

Där fyller du i ditt bb**** (som du har fått av SkyCom en gång i tiden) i fältet kundnummer , och lösenordet till det kontot i fältet aktiveringskod.

(Observera att du inte ska lägga in något kundnummer från någon faktura, som de övriga Bredband2-kunderna ska göra)

Med detta e-postkonto kan du starta upp till fem e-postadresser.

Är du en ny hyresgäst eller fastighetsägare som har fått bredband via TavelsjöByaNät ska du automatiskt också få ett erbjudande om Bredband2s e-posttjänst. Om du ändå inte fått det - kontakta TBN via felanmälansnumret
070-323 56 14 eller via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hittar du inte dina gamla SkyCom e-postpapper trots att du letat och letat, och letat en gång till -hör av dig till mig (Lena) se uppgifter ovan.

.