Tavelsjö byanät lägre upplösningTavelsjö ByaNäts medlemmar inbjuds till julmat & prat samt lite information.

Tre sittningar: Klockan 11.00, 13.00, 15.00 eller 17.00.

Med glögg & pepparkaka, julgröt, mackor och sån´t som hör ihop med detta inbjuder styrelsen till en aktivitet som vi hoppas ska bli go & bra.

Enkel information från föreningen samt viss traditionsenlig underhållning av ett par välklädda tomtar hoppas vi ska förhöja stämningen. Vi vill informera lite om sådant som är på gång, naturligtvis svara på frågor kring det som fungerar bra, mindre bra och sådant som är önskvärt att utveckla! Alltsammans i lättsam form.

OBSERVERA!. Vid varje dukning ryms bara ett visst antal personer och för att det ska bli precis så bra som vi alla önskar KRÄVS att anmälan sker direkt till Torbjörn & Marie-Louise som svarar för Värdshusets förplägnad och allt det som därtill hör.

Anmälan senast söndag 23/11 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 070-209 53 75. Ange antal personer (inklusive namn, fastighetsbeteckning eller adress), samt vilken dukning (tid) ni vill komma.

Välkomna!

Styrelsen för Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening

/Hans Weinehall, ordförande

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

PS. Bosse & Katarina på Blåeld håller sin utställning i prästgårdslängan öppet under dagen. Besök gärna shopen före julgröten. För eventuella frågor, ring 090-60000.