Transparensen i vårt samhälle har ökat enormt de senaste åren tack vare internet. Men det ställer också nya krav på hur man kommunicerar på nätet.

Välkommen till möte i Trehörningens Byastuga torsdagen den 20 september klockan 19.00.


Internet kan användas till så mycket. Bra saker och mindre bra saker. Via sociala medier förflyttas personliga upplevelser ut på nätet och blir nästan ”var mans egendom”. Myndigheter och exempelvis vården når människor på nya sätt. Ska vi månne behandlas via twitter eller facebook när vi blir sjuka …?


Många intressanta infallsvinklar finns det och för en myndighet som till exempel Region Västerbotten (som ägs av kommunerna och Landstinget i länet) så förändrar verkligen internet villkor och möjligheter att agera på ett avgörande sätt.

Denna kväll i Trehörningens Byastuga har vi nöjet att lyssna på Ingela Hjulfors Berg, kommunikatör på Region Västerbotten.

Med intressanta exempel och infallsvinklar så visar hon hur Region Västerbotten tagit ett medvetet grepp att använda bland annat sociala medier för att synas mera i ”informationsflödet”.

Här ryms också idéer kring hur ”vanligt folk” kommer att nås och kan nå myndigheterna framöver!

Varmt välkomna att lyssna och ställa frågor till Ingela Hjulfors Berg!

Säkert har du (och andra) en del intressanta funderingar om internet och sociala medier idag och även kring utvecklingen i framtiden!

Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening bjuder på fika!

Välkommen till ett givande arrangemang!