Härmed kallas medlemmar i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening till årsstämma onsdagen den 2 april 2008 i Tavelsjö bygdegård. Klockan 19.00.

Avprickning mot röstlängd påbörjas klockan 18.30.

Verksamhetsberättelsen finns tillgänglig här (pdf-fil).

Utöver stadgeenliga ärenden tas på stämman upp ett förslag till stadgeändring som syftar till att minska föreningens riskexponering.

Balans- och resultaträkning finns tillgänglig hos kassören Nils-Ola Andersson, Lillsjöberg, som också besvarar eventuella frågor. Han nås på telefon 090-38228.

Förutom sedvanliga årsmötesärenden kommer information om uppgradering av vårt nät att lämnas. Vi bjuder på fika.

Välkomna!

Styrelsen för Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening

/Hans Weinehall, ordförande



Och så några tips!

• Glöm inte att med jämna mellanrum gå in på ByaNät-portalen www.tavelsjo.se . På så vis kan du hålla dig väl uppdaterad vad som händer på bredbandsfronten samt läsa övriga nyheter för bygden. Vill du lämna egna bidrag på portalen är du varmt välkommen.

Se också till att skaffa ett log-in-konto om du inte redan gjort det (glöm inte att se till att du kommer ihåg användarnamnet och lösenordet). På så sätt kan du ta del av viss särskild Byanät-information.

• Om du får något problem med bredbandet är det bra om du först använder den felsökningsmanual som finns på ByaNät-portalen. Om det inte löser problemet ringer du ByaNäts eget felanmälningsnum-mer 070-323 56 14 (skriv upp det redan nu!). Rör bekymren e-posttjänsten är det SkyCom som ska kontaktas på telefon 090-156850.

• Visst vet du om att det i månadsavgiften ingår 5 e-postadresser och ett hemsides-trymme? Om du ännu inte skaffat detta kan du beställa på telefon 070-323 56 14.

• Du har väl noterat att månadsavgiften för första gången på fem år höjts från 180 kr/mån inkl. moms till 205 kr inkl moms. Höjningen gäller från 1 januari 2008. Påminnelsen gäller särskilt dig som betalar in din avgift utan fakturering.