Ännu ett år har passerat. Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening har klarat av större delen av byggprocessen och arbetet går in i en ny fas där mer handlar om hur vi förvaltar och använder nätet. Årsstämman för Tavelsjö ByaNät Ekonomisk förening närmar sig. Valberedningens arbete har skjutit fart.

Det känns extra ansvarsfullt med tanke på föreningens goda rykte. Det finns anledning att påpeka att föreningen ofta får signaler utifrån landet som visar att Tavelsjö ByaNät ses som ett framgångsrikt exempel och ett föredöme som bredbandsprojekt på landsbygden.

Naturligtvis vill vi från valberedningens sida bidra till att säkerställa en ansvarsfull, handlingskraftig och framåtsyftande styrelse även i framtiden.


Yngre förmågor välkomna

Valberedningen fick vid förra årsstämman uppdraget att söka efter yngre förmågor till styrelsen. Något vi har definierat som personer under 30.

Det är en svår uppgift och vi vädjar därför till föreningens medlemmar om tips på yngre personer som skulle vara lämpliga kandidater till styrelsen. Det finns också ett intresse av att bibehålla eller helst förstärka den kvinnliga representationen i styrelsen. Därför söker vi också namn på tänkbara kvinnor.


Kontakta gärna valberedningen

Om du har några tips är det bara att du kontaktar oss via e-post eller telefon senast tisdag kväll.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 090-13 99 56 och 070-662 57 48

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 090-601 91 och 070-26 601 91