BYANÄT-portalen rekommenderar att du blir 'Portalmedlem' - om du inte redan är det.

Det innebär att du dels får tillgång till lite mer information på BYANÄT, samt att du i 'E-postgrupper' i vänstra spalten (som du bara ser om du är portalmedlem) kan kryssa i föreningar och områden som du är intresserad att får mer information kring.


Glöm i nte att spara användarnamn och lösenord så du kan logga in igen, t.ex. för att ta del av filarkivet eller ändra uppgifter!!!


Att bli portalmedlem kostar ingenting och du är garanterat fri från risken att drabbas av 'spam'. Du åtar dig heller ingenting särskilt. Portalmedlemskapet är också helt skilt från medlemskapet i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening.


Viktigt för medlemmar i bredbandsföreningen

Däremot är det bra - och viktigt - att du som är medlem i bredbandsföreningen skriver in dig som portalmedlem, eftersom det innebär att du snabbt kan bli nådd av information via e-post utan att själv behöva söka den på BYANÄT. Till exempel kallelser till stämmor, information om nya tjänster, varningar om virus etc. Din e-postadress är hemlig för andra, så det är ingen risk att den 'stjäls'.


Gör så här

I vänstra spalten, under den röda rubriken 'För medlemmar' klickar du på 'Bli portalmedlem'.

Fyll i uppgifterna och spara lösenordet så att du lätt kommer åt det.

Klicka på 'Spara' - sedan är det klart!

Se till att du kommer ihåg användarnamn och lösenord! Du behöver det när du ska logga in igen.

Om du sedan vill ändra uppgifter, t.ex. ny epost-adress, går det bra. Det är bara att klicka på 'Mitt konto' när du är inloggad.

Om du är medlem i Tavelsjö ByaNät ekonomisk förening, tar det sedan normalt högst två dagar innan du kommer åt den information som är särskilt riktad till föreningens medlemmar. Till exempel sådant som är sparat i 'Filarkivet'.

Redaktionen