DSC 147420Avtackning202

Bild: Maj-Näslund, Kerstin Holmberg, Nils-Erik Karlsson, Ulla Lundkvist, Kassör Margit Johansson och ordf. Anitha Juslin.

Ordförande Anitha Juslin hälsade ett hundratal medlemmar välkommen till årsmötet.

Särskilt välkommen riktades till Ingrid Perneholm som stod för dagens musikaliska underhållning. Årsmötesförhandlingarna inleddes med en parentation för de medlemmar som gått bort under året. Därefter förhandlingar enligt gängse rutiner. Anitha Juslin blev enhälligt omvald till ordförande. Styrelsen består av vice ordförande Hans-Erik Forsman, kassör Margit Johansson, sekreterare Helene Ekström, ledamöterna Carin Bergman, Olle Forsman och nyinvald i styrelsen Almer Holmberg.

Avgående ledamöter och funktionärer avtackades med vackra blommor och present. Därefter intogs traditionsenliga semlor och kaffe. Ingrid Perneholm underhöll med vacker sång och musik. Hon bjöd på en resa i musikens värd med början redan i slutet av 20-talet och sträckte sej fram till 70-talet. Ingrid inspirerade också till allsång och alla klämde i av hjärtans lust i välbekanta melodier. Ingrid tackades med varma applåder och en burk honung Tavelsjöhonung.

DSC 1482 Pernholm

Ordförande informerade om kommande månadsmöte. Lotteridragning och utlottning till motionärer avslutade dagens träff. Medlemmarna uppmanades att ta det lugnt på hemvägen då dis och halka rådde utanför lokalen./Helene Ekström

Foto: Nils-Åke Sandström