DSC 5000 Gerd tackar  B  S revVice ordförande Gerd Brodin hälsade ett 90-tal medlemmar välkomna till SPF Umeå Norras månadsmöte. Särskilt välkommen till Sam och Bo, som inledde med en riktigt gammal goding ”Sail along silvery moon” därefter allsång och och många glada och fyndiga historier.

Sam berättade också historier på ”Norsjö-mål” till stor munterhet för åhörarna. Sam och Bo har också Alf Robertsson sånger på sin reportoar, och framförde några av dessa. Ordförande informerade från distriktsårsmötet som hölls i Nordmaling dagen före vårt medlemsmöte, samt berättade om kommande månadsmöte där några av medlemmarna kommer att få agera mannekänger.

Gott  fika serverades och Monika Sandström informerade om några aktiviteter som kommer att äga rum i Tavelsjö, en träff kallad ”Gröna rutan” den 8 maj, där trädgårdsmästare Maria Karlsson informerar och en festkväll den 16 maj, med bl frivillig hattparad. Sam och Bo fortsatte att underhålla och gladde oss med en parodi på ”Love mee tender” som på Norsjömål bli ”lån me tändren”, mer allsång och underhållningen avslutades med en egen vals av Bo Waller ”Bosses vals”. Ordförande uppmanade medlemmarna att anmäla sej till motionsloppet ”Blodomloppet” och hoppas på att flera lag kan ställa upp.

Därefter vidtog lotteridragning och 2 glada motionärer fick efter dragning på inlämnade motionskort varsin trisslott. Köksgruppen fick ett varmt tack från deltagarna och alla vände glada och upprymda hemåt.

/Helen Ekström