Jubileumslunch när SPF Umeå norra firade 30 år som förening. 128 gäster och medlemmar möttes av festligt dukade bord när de anlände till Tavelsjö bygdegård för jubileumslunch.

Särskild inbjudna var distriktsordförande Kerstin Forsman och Karin Lidenmark samt Carina Broman från vuxenskolan och tidigare ordförande Torsten Gustavsson.

Ordförande Sten Lindberg började med att hälsa gäster och medlemmar välkommen och Åsa från Åsas kök bjöd sedan deltagarna att ta för sig av den läckra maten. När alla var mätta och nöjda var det dags för ”Cittrorna” att inta scenen.

De fyra glada damerna bjöd på sång och musik och roliga berättelser och det fanns även möjlighet för publiken att sjunga med i de välkända sångerna.

Styrelsens sammanfattning/historik över vad som hänt i föreningen sedan starten redogjordes av ordförande.

I juni 1981 träffades några personer i Hissjö och beslöt att bilda en förening. Sex personer anmälde sig redan vid första mötet och vid årets slut kunde föreningen redovisa 65 medlemmar. För närvarande består föreningen av 296 medlemmar.

Sten tackade även sin styrelse med en ros och Kerstin Forsman gratulerade föreningen med en vacker höstbukett. Även Karin och Carina gratulerade.

Sten avslutade med en önskan om att föreningen även i framtiden ska arbeta i samma positiva anda och kunna locka fler medlemmar till SPF Umeå norra.

Efter kaffe och lotteridragning var den trevliga jubileumslunchen tillända och deltagarna åkte hem nöjda och glada.