För planeringen är det viktigt att vi får in anmälningar från de som kommer att delta.

I första hand anmäl dig till
Maria Funck tel nr 073-620 06 69 eller med ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
eller i andra hand till
Göran Sundqvist tel nr 090-600 22 eller med ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Denna gång inleder vi med mat från Åsas kök i Rödå. Åsas kök är känd för sin höga kvalitet på maten så vi tror att du blir mycket nöjd med det som serveras.

Idén med nätverket, som föreningen startat, är att företagare i bygden och de som går med funderingar att starta en företagsverksamhet ska uppleva att dessa sammankomster leder till nya och utökade affärsmöjligheter. En röd tråd är att deltagarna genom att verka och/eller bo i vår bygd ska kunna lära känna andra i liknande situation. Till exempel ta del av varandras erfarenheter, initiera till samverkan vid marknadsföring/försäljning/genomförande och få tips om möjligheterna att driva företag i bygden. Dessutom möjligheterna att även söka gemensamma lösningar på de speciella problem som man som företagare kan råka ut för när man driver verksamhet på landsbygden.

Mer om programmet under länk

Tavelsjö- och Rödåbygdens utveckling
Arbetsgruppen för
Företagsnätverket i bygden

gm
Göran Sundqvist