Lokal för fest, bröllop mm

 

Välkommen till Bygdegården!

Tavelsjö bygdegård 1

Mitt i den natursköna byn Tavelsjö finner du en generös

 Bygdegård med möjligheter till arrangemang av olika slag.

Bygdegården fungerar utmärkt som lokal för exempelvis bröllop, fester, dans och föreställningar. Här träffas även deltagare i studiecirklar, möten, utställningar och träning.

 

Lokalbeskrivning

Är du intresserad av att hyra hela eller delar av Bygdegården och vill veta mer om lokalerna och hyreskostnader så klicka på länken nedan för vidare information samt kontaktuppgifter.

En trappa med ramp leder in till entréhallen där det finns plats för några bord. I entréhallen finns hängare för ytterkläder och handikappanpassad toalett. En serveringslucka vetter in mot hallen från det intilliggande köket. Från hallen nås stora salen med plats för ca 120 personer vid dukade bord, 150 personer utan bord. I ena änden av salen finns en upphöjd scen med ridå, projektor och projektorduk, högtalarutrustning med hörslinga och bredband i hela lokalen.

 

bröllops dukningKöket är placerat mitt i emot scenen och här finner du porslin, glas och bestick för 120 personer.

Köket är utrustat med frysskåp, kylskåp, stor kaffebryggare, mikrovågsugn, vattenkokare samt en industridiskmaskin som snabbt diskar undan stora mängder.

Från hallen leder en trappa upp till ”Talmansrummet” med plats för cirka 25 personer. Rummet lämpar sig utmärkt för mindre sammankomster och det finns tillgång till bredband (wi-fi), projektor med duk samt whiteboardtavla, kylskåp och pentry.

I Bygdegården finns också OH-apparat, blädderblockstativ, flaggstång, utrustning för städning, marchallhållare och dimmer belysning i stora salen.

 

Prislista

Följ länken till prislistan.

 

Karta

Länk till Google maps.

 

Adress

Besöksadress: Näset 103, Tavelsjö

 

Kommunikationer

Busslinje 16, 114 och 115.

För bussförbindelser se aktuell turlista på tabussen.nu

 

Övrig information

På orten finns ICA affär med generösa öppettider med en OKQ8 pumpstation.