Man blir så förbaskat ledsen, här har man varit på Umeå kommun under fyra års tid för att de skulle skänka oss ett vindskydd som alla personer i Tavelbygden skulle kunna använda för att grilla i.

När vi då äntligen får den så får vi ha den i tre år innan någon lymmel bestämmer sig för att det måste vara jättekul att bränna ned den.

Brandkåren fick rycka ut och släcka elden på fredag natt 21/5. Skäms, den som gjorde detta och vad fick man ut av detta annat än att förstöra för bygden.

Dessutom sker allt jobb rent ideellt och man blir less när detta är uppskattningen man får. Dessutom var det tydligen väldigt kul att kasta en sten genom fönsterrutan på dörren till logen.

När vi skulle sätta upp wollybollnätet i lördags så visade det sig vara stulet från ett av omklädningsrummen på stranden. VARFÖR ! Nätet är ju till för att ungdomarna i bygden skall kunna spela beachwolley?

Nu ber jag allmänheten att om ni känner till något om detta att kontakta mig. Jag har biltelefon 070-518 29 14 eller till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jag vill faktiskt att den som gjort detta skall stå för vad man gjort.

I övrigt så ber jag hela byn att nu hålla upp ögonen på Sundlingska Gården och meddela mig eller någon ur styrelsen om ni ser ”konstigheter” där under någon kväll.

Olof Vesterberg
Ordförande för sektionsstyrelsen