DSC 0686

SPF Seniorerna Umeå Norra har haft våravslutning med grillmiddag i Flurkmarks klubbstuga.

Med nära 90-talet gäster för kvällen bänkade vi oss till av köksgruppen trevligt dukade bord allt medan kvällens underhållare Mickes Combo spelade sin glada och medryckande musik. Ordföranden Anitha Juslin hälsade alla välkomna och passade på att tacka vice ordförande Hans-Erik Forsman för hans förtjänstfulla insats som ledare av styrelsens arbete under första halvåret 2019.

Anitha gav information om kvarvarande platser på resa med Vindelns SPF till Åland 25-27 juli samt om höstens kommande SPA-resa 21-22 oktober till Källan Spa i Åmliden Norsjö med sista anmälningsdag 20 augusti. Monika Sandström informerade som samordnare om Väntjänst Tavelsjö som församlingen startat för att underlätta möten mellan de som vill ha besök eller stöd och den som vill besöka eller göra en tjänst för en medmänniska.

Som alltid hade Ingemar och Sven-Erik Johansson grillat köttet på allra bästa sätt och den av Britt-Mari Boström tillagade potatissalladen var alldeles utsökt liksom övriga tillbehör på bordet. Anetti Johansson hade bakat matbrödet till maten och Eva Hägerlund kakan till kaffet, vilket blev mycket uppskattat av alla vid borden.

Efter maten spelade Mickes Combo upp igen och musiken lockade till dans och flera par svängde om på golvet. En trevlig och trivsam våravslutning. Till sist blev det lotteridragning som gav alla vinnare vackra blommor i kasse och två vann också lotter vid dragning av motionskorten. Köksgruppen tackades för sitt goda arbete och alla önskades en glad sommar./Gunvor Eriksson

DSC 0715 4

Bilden: Några av gästerna Foto: Nils-Åke Sandström