Cykelfest skurenFölj med på cykelfest i Tavelsjö den 29 augusti. Cykla mellan olika hus och ät en 3-rätters middag. Kvällen avslutas med ett gemensamt partaj. Alla mellan 18 och 100 år är välkomna! Inbjudan för utskrift laddas ner här.

TEMA 80-TAL, PRIS TILL BÄST UTKLÄDDA!!

 

Vad är en cykelfest?

Du kommer att äta en komplett 3-rättersmiddag under kvällen, hemma hos olika par och med nya gäster vid varje måltid. Du kommer att bli bjuden på två av rätterna och får bjuda 4-6 hemliga gäster på en rätt. GÄRNA NÅN ENKEL RÄTT!!!


Och inte nog med det, efter att ha ätit med kända och okända vänner samlas alla deltagare till ett gemensamt partaj. Det kommer finnas öl/vin 20 kr styck. Endast kontant betalning. Åldersgräns 18 år – 100 år.

Varför en cykelfest?

Här kommer ni att få chansen att komma hem till folk som ni bara som hastigast morsat på i affären, träffat i dörren på föris/skolan, återvinningen eller bara har hört talas om. Det enda som alla inbjudna har gemensamt är att ni tycker om att träffa nya personer. Ni kommer att träffa både nya och gamla vänner, samtidigt som ni får äta och dricka gott. Som extra bonus får ni även lite motion mellan måltiderna...(stödhjul är OK).

Glider du med?

Då betalar du in 200 kr/person till pg 160 09 06-0 senast 29 juni. Ange namn, gatuadress, telefonnummer, ev. allergier och vem som tipsade dig om cykelfesten. Önskar du enbart glida med till efterfesten betalar du in 300 kr/person, ange då namn. Anmälan är bindande och ev. avbokning återbetalas inte. Pris till den som tipsat flest deltagare och bäst utklädda kommer att ske under kvällen!!

 

OBS!

Endast föranmälan gäller då detta är en sluten fest!

Gilla oss gärna på www.facebook.se "cykelfest Tavelsjö" �

När det börjar dra ihop sig:

Ca en vecka innan festen kommer ditt unika kuvert med instruktioner i brevlådan. Cykelhjälm bör bäras...(åtminstone efter desserten!) Har du frågor kontakta Styrgruppen:

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Birgitta & Mattias Nilsson: 070-546 42 08

Ulrika & Krister Etting: 070-361 54 30

Maria & Tom Selberg: 070-306 36 73