Kalender

Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Search
Sök
Ladda ner som iCal-fil
Årsmöte TAIK
Söndag, 28. Mars 2021, 18:00 - 21:00
Träffar : 194
av Per-Gunnar Olofsson
Kontakt anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TAIK copy copy

Plats Digitalt via Teams
En inbjudan till Tavelsjö AIK:s årsmöte!
Söndagen den 28 mars kl: 18:00 är det dags för Tavelsjö AIK:s årsmöte!
Under rådande omständigheter så kommer mötet att genomföras digitalt som ett Teams-möte med ett minimalt antal personer på Klacken. En anmälan om att man vill komma på årsmötet digitalt skickas till undertecknad på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som skickar en länk och agenda. Anmälda deltagare får en agenda skickad per e-post och ev. motioner sänds till samma e-post adress enl. ovan.
På mötet kommer vi att redovisa hur verksamheten har gått år 2020 och vilka aktiviteter vi har genomfört. Vi kommer också att presentera våra planer, tankar och idéer för verksamhetsåret 2021.
I enighet med stadgarnas 15§ så aviserar föreningens styrelse att man kommer att lägga ett förslag på en justering av 17§ avseende rösträtt. Föreningen förfogar över stora värden i maskiner, lokaler och tillbehör och vill skydda sig mot s.k. kapning. Den som vill ta del av styrelsens förslag på stadgeändring e-postar undertecknad på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Varmt välkommen på Tavelsjö AIK: årsmöte!
/Mvh styrelsen inom Tavelsjö AIK genom ordf. Mattias Bornerberg, tfn: 070-377 201

Tillbaka