Kalender

Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Search
Sök
Ladda ner som iCal-fil
Julklappsinsamling
Torsdag, 10. December 2020, 11:00 - 17:00
Träffar : 311
av Per-Gunnar Olofsson
Kontakt 070 243 29 40 | Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

jul50

Plats Strandvägen 25 Tavelsjö
Julen är en tid med traditioner, vi bakar, vi pysslar, spelar julmusik och klär granen. Men julglädje är inte självklart för alla. Därför vill vi starta en ny jultradition här på Tavelsjö Wärdshus och Blå Eld. Hjälp oss med att fylla tomtens säck med klappar som står i hallen i Tavelsjö Wärdshus, alla som vill är välkommen att skänka en klapp.
Så här deltar du:
Köp en julklapp (är viktigt att det inte är begagnat), tänk på att det är något ett barn kan önska, inte bara något du tror ett barn behöver. Gåvan kan exempelvis vara en upplevelse, Bio-kort, passar barn i flera åldrar.
Slå in paketet, skriv en lapp med information, som beskriver ungefär vilken ålder klappen passar och aktivitet, exempel ”God Jul till dig som är mellan 6-9 år och tycker om att leka utomhus Önskar Erika”. Kom förbi Tavelsjö Wärdshus och lämna klappen i tomtens säck som står i vår hall.
Vad händer sedan med klapparna:
Alla klappar som ligger i säcken skänks till olika organisationer, exempel Kvinnojouren, Stadsmissionen, Bakfickan, Svenska Kyrkan med flera. Insamlingen pågår december månad fram till söndag den 20 december med utdelning av klapparna den 21 december
Vill du vara med och swisha en peng så går det bra också, vi omvandlar pengarna till ett presentkort på COOP eller ICA och lämnar över dessa presentkort den 21 december till organisationer som i sin tur delar ut till behövande familjer. Swish 123 580 01 98, Julklapp
Låt oss tillsammans sprida julglädje!
Erika & Simon
Tavelsjö Wärdshus
Anette & Håkan
Blå Eld

Tillbaka