afterworkFjolårets succe med TBN after work gör att Wärdhuset bemannar upp samt att man öppnar redan kl 16.00 så att fler får möjlighet att delta i årets Årets AfterWork med Tavelsjö Byanät. Fredag 29 mars 16-23. Ta med kompisar eller dina nya grannar och upplev gemenskapen. Om du inte idag använder bredband via Tavelsjö ByaNät är inget hinder - alla är välkomna. Och det finns ju chans att fråga dig för om bredbandet om andan faller på.

Underhållning får vi genom trubaduren Roland Johansson Gullsjöäng Har vi tur får vi höra historien om fläskbiten som nästan levde!

Meny: Wärdshusets marinerade kycklingfilé och rostad potatis samt tunnbröd från Rödå Spis & bröd, inkl. kaffe Pris 150 kr

Det finns drycker från bland annat Tavelsjö gårdsmusteri eller Westerbottens bryggerier. Efterrätt: Glassbondens glass med olika smaker, eller ”tillbehör” till kaffet. Önskas specialkost så bokas det i förväg.

Under kvällen finns möjlighet att träffa styrelsen och få information om några nyheter som är på gång. Tavelsjö Byanät är en ”ekonomisk” förening så var och en betalar för sig.