Kalender

Månadsvy
Efter månad
Weekly View
Efter vecka
Search
Sök
Ladda ner som iCal-fil
Bamsegympadax!
Lördag, 24. September 2016, 09:00 - 11:00
Träffar : 15874
av Lina Juslin
Kontakt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nu drar Bamsegympan snart igång och alla små energiknippen där ute välkomnas till skolans gymnastiksal för en skojig stund under höstens lördagsförmiddagar.

"Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa."

________________________________________________________________

Start: Lördag 24/9 (v.38)
Tid: 09:00-9:55 (grupp 1) samt 10:00-10:55 (grupp 2)
Uppehåll: Lördag 5/11 (v. 44)
Avslut: Lördag 25/11 (v. 47)

Kostnaden är 450 kr/barn och avser en termin. Det är viktigt att även lösa medlemskap till föreningen TAIK för att våra försäkringar ska gälla om olyckan skulle vara framme. Mer information om medlemskap och inbetalning finner ni under fliken Medlemskap & Priser på TAIK TC's hemsida.

Bamsegympan leds av Susanne Urbán, Mathias Mattsson, Marcus Johansson samt även Lina Juslin som förstärker ledarsidan under hösten. Anmälan med barnets namn och personnummer, förälders namn samt aktuellt telefonnummer görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vidare sker gruppindelningen utifrån ålder och antalet anmälda barn.

VÄLKOMNA TILL BAMSEGYMPA!

Plats Skolans idrottshall

Tillbaka